Brøndby Support tager afstand fra vold

Fredag formiddag blev en bus med FCK-fans på vej på udebane i Horsens angrebet, og fire har måtte en tur på skadestuen. Angiveligt er overfaldet begået af folk, der holder med vores klub, Brøndby IF.
Det er en rigtig ærgerlig sag på en dag, hvor de fleste Brøndby-fans glæder sig til en pokalfinale, og fokus er på det fantastiske spil på banen – og de ikke mindst lige så fantastiske præstationer på tribunerne såvel på udebane som på Brøndby Stadion.
Brøndby Support tager med den største selvfølgelighed afstand fra denne hændelse. Vold og fodbold er to uforenelige størrelser. Voldelig adfærd befinder sig langt fra den fodboldkultur og de værdier, som efter vores mening skal repræsentere Brøndby IF i både ind- og udland. 
Vi håber ikke, der er nogen tvivl om Brøndby Support holdninger til dette, ellers vil vi henvise til vores holdningskatalog.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at man ikke kan følge sit hold på udebane uden at skulle risikere at blive overfaldet.

Skrevet af

Spred ordet