Fællesskabet forpligter: Sammen løser vi problemerne

De scener, der udspillede sig efter onsdagens pokalkamp i Parken, er uacceptable. Længere er den ikke.

Som Brøndby IF allerede har påpeget, er den type adfærd på ingen måde forenelig med klubbens værdier. I Brøndby Support ønsker vi dog ikke at deltage i en offentlig omgang mudderkast.

“Vi løser ikke problemer ved at stå og pege fingre ad hinanden som små pattebørn. Der skal handles, men der skal også handles rigtigt,” siger Sarah Agerklint, næstformand i Brøndby Support.

Brøndby Support appellerer derfor til at inddrage alle parter i arbejdet for den gode fodboldoplevelse. Det er ikke bare i fansenes egen interesse, men også til gavn for dansk fodbold generelt. Af samme årsag hilser fanklubben de kommende dialogmøder velkomne. Kun ved at samarbejde sejrer vi over ballademagerne.

“Der findes ikke et quick fix, når det gælder om at bekæmpe de heldigvis få problemer, vi oplever til fodboldkampe i Danmark. Der kan dog næppe herske tvivl om, at langsigtede løsninger er at foretrække frem for de hurtige hovsa-løsninger,” siger Sarah Agerklint.

Skrevet af

Spred ordet