Anmelder: Så god er Hyttens burger

En madanmelder har besøgt Hytten, og hun har fældet dom over den nye Hytteburger. Læs anmeldelsen her.

Når man træder ind på gårdspladsen er der en hyggelig og god stemning. Folk sidder lidt spredt omkring og snakker. Det er også muligt at stå ved høje borde. Grillen kører på fuld drøn og osen lægger sig over køen og de nærliggende borde. Duften giver en fornemmelse af grillfest og sommerhygge.

I løbet af de par timer jeg er der, bliver antallet af fans fordoblet og flere kommer til. Stedet er godt besøgt denne dag, og flere af fansene stiller gerne op i køen for at få en pølse eller burger. Personalet er effektivt og glade, de ved at de leverer til sultne mænd og kvinder. En joke eller to kommer nemt over disken.

Jeg finder mig til rette ved et af de høje borde med min burger.

Udseendet er pænt, den har en passende højde til at den kan spises med hænderne.  Bøffen er en smule rød, da jeg skærer burgeren over, for at kunne se dens indhold. Det generer ikke mig, og den er også fin gennemvarmet. Jeg får senere at vide af kokken, at han altid gennemsteger, men havde problemer med grillen denne dag.

Selve burgerens tekstur er en smule fedtet, men samtidig er den saftig. Der er en god balance mellem den søde bolle og den lidt syrlige dressing og agurkesalaten. Smagen af burgeren er afbalanceret.

Burgeren indeholder mange komponenter, som alle har en god kvalitet og smag, kokken fortæller mig, at han selv laver både barbecuedressing og mayonnaise, som har en lille skarphed fra chili. Det er også hans hensigt at lave agurkesalaten selv, men i min udgave var den købt færdig. Der er desuden både friske tomater og salat, som giver konsistensen en friskhed, som en ellers tung burger ville have manglet.

Det taler til mig, at der bliver lagt ekstra kræfter i at gøre fast food til noget mere ved brug af så enkelte elementer som hjemmelavede dressinger, rene råvarer og smagfuldt kød.

Alt i alt er min dom over denne burger, at den smager godt, ikke ligger tungt, men mætter tilpas til, at man kan få en god tur på stadion.

Det er en nem og hurtig måde at få noget man kender, der smager godt, men som har lidt ekstra.

Tine Trunjer Hansen
Ernærings- og sundhedsuddannelsen
Specialiseret i ledelse, fødevarer og service
Skribent hos carrotstick.dk

Skrevet af

Spred ordet