Først – overlevelse. Nu – langsigtet løsning

Spred ordet

I de sidste uger har de økonomiske udfordringer for Brøndby IF været så store, at en konkurs blev et aktuelt samtaleemne. Derfor har vi også forholdt vores kritik af klubbens udvikling i relativt ro, og i stedet opfordret alle de involverede parter til at finde en løsning.

Den kom i går, og det er nu tid til at tage fat om roden på problemerne.

I Brøndby Supporters Trust har vi derfor i dag været ude med de hidtil skarpeste krav til klubbens nuværende bestyrelse og daglige ledelse.

Kort og godt er budskabet, at bestyrelse og direktion allerede nu må meddele, at de giver stafetten videre efter generalforsamlingen den 13. marts.

Ikke noget nyt

Budskabet er egentligt ikke noget nyt. Vi har fra dag ét sagt, at en betingelse for, at en aktieemission vil blive en succes er, at man formår at skabe tillid blandt investorer og aktionærer til at klubben i fremtiden vil blive forvaltet økonomisk og ledelsesmæssigt ansvarligt.

Fremtidens ledelse, skal med andre ord markere, et klar brud med den hidtidige.

Man vil derfor med al mulig fordel starte udskiftningen af ledelsen nu.

Ikke af hævntørst eller personlige uenigheder.

Men fordi det er nødvendigt hvis vores klub skal komme ud på den anden side af en emission økonomisk styrket og med ejerskab fordelt på nuværende B-aktionærer, fans og nye investorer.

Købt tid
”Redningen”, der kom i går, er nemlig i virkeligheden et køb af tid.

Man har udskudt nogle betalinger, optaget nye lån og frasolgt aktiver. Dermed er der penge frem til en emission. Men emissionen afgør til gengæld også klubbens skæbne. Den skal lykkes.

Du kan læse vores udmelding her.

 

Sune Blom
Formand, Brøndby Supporters Trust

Skrevet af

Spred ordet