Derby Program

Derby er tilbage!!! På søndag når Brøndby IF møder FC København i Parken, er Brøndbyfans igen velkomne. Det forlyder, at der er tæt på udsolgt til vores afsnit, og de sidste billetter ligger hos Brøndby Shoppen. Brøndby Support glæder sig til at se de mange Brøndbyfans igen sætte deres positive fingeraftryk på kampen, og sikre drengene den optimale støtte. Medbring dit halstørklæde, trøje og flag, så vi kan sætte farver på tribunen.

Dialog nytter
Brøndby Support har sammen med Alpha, FCKFC og UC igennem en længere periode været i dialog med klubberne og politiet med det formål at få ophævet restriktionerne på deltagelse fra udeholdet. Vi er stolte af, at det hårde vedholdende arbejde har båret frugt. Samtidig er der ingen tvivl om, at dette kun har kunne lykkedes pga. gensidig respekt, initiativ fra os fans, samt at vi tog ansvar for at finde en løsning, fremfor at vente på at andre fandt på en.

Næste skridt er at vise omverdenen, at det var den helt rigtige beslutning af åbne op for, at vi Brøndbyfans igen kan komme i Parken. Det er derfor op til os at vise, at vi er vores ansvar bevidst, og kan formå at skabe en fodboldfest uden vold og hærværk. Vi opfordrer alle til at deltage i opvarmning og march, som der er flere detaljer om nedenfor. Vi opfordrer også alle til at tage hovedet med, og tænke sig om en ekstra gang, for vores alles skyld. Ser du en der er ved at gøre noget dumt, der kan skade os alle, så hiv pænt og venligt fat i personen, og få dem til fornuft. Dette skal ikke være sidste gang vi kommer i parken i denne omgang.

Ændret rute
Ruten for vores fan march er ændret efter politiets ønske, da der alt for ofte opstår problemer omkring Trianglen. Derfor vil vi istedet gå march fra Svanemøllen st. Ligeledes opfordres alle Brøndbyfans at søge mod Svanemøllen st. efter kampen, ligeledes for at undgå problemer på strækningen fra Trianglen til Østerport St. 

Portene åbner 2 timer før kampstart, dvs. kl. 17.00, og vi satser på at marchen rammer parken på samme tidspunkt. Hvis du ikke deltager i marchen, men kommer til tribunen på egen hånd, så opfordrer vi dig til at komme enten før eller senere, således at du ikke rammer ind i den store menneskemængde fra marchen, men istedet kan komme hurtigere til indgangen.

Københavns politi på Twitter 

Københavns politi vil bruge twitter til at komme med gode råd, informere om hændelser o.lign., som kan være til nytte for de som deltager i kampen. Københavns politi vil bruge #FCKBIF til at informere om ting der har relevans ifbm kampen. Du kan følge dem på twitter via https://twitter.com/KobenhavnPoliti 

PROGRAMMET FOR DERBY-DAGEN:

Kl. 11.00-16.00
Opvarmning på Rosie McGees med favorable priser: Fadøl 30 kr, Flaske Spiritus 500 kr, 10 shot for 150 kr.

Kl. 16.15-16.20
Afgang mod Vesterport st.

Kl. 16:32
Det første special-tog kører fra Vesterport. Lyt efter hvad de siger i højtalerne, det vil blive annonceret, at det er special tog for Brøndbyfans

Kl. 16:40
Det andet special-tog kører fra Vesterport

ca. 16:45
Marchen går mod Parken 

Se mere om Derby programmet

Ta´med på bustur fra Fyn og Jylland til Derbyet

Skrevet af

Spred ordet