Kom gratis ud og støt kvinderne onsdag

Brøndby IF’s kvindehold spiller Champions League-hjemmekamp onsdag kl. 18.30 på Brøndby Stadion mod franske Lyon.

Her skal kvinderne “blot” lave en “Karlsruhe” som Brøndbys mandlige 1. hold gjorde det tilbage i 1996 for at vende 0-4 nederlaget fra første kamp i Lyon i sidste uge. Det bliver dog uden tvivl en rigtig svær opgave mod et hold, som Brøndbytræner Peer Lisdorf efter kampen i onsdags udråbte til verdens måske bedste klubhold.

Stor interesse for kampen
Trods, at muligheden for at gå videre, nok kan ligge på et meget lille sted, så er der dog en så stor tilslutning til kampen, at man fra dameafdelingens side forventer, at der vil blive sat tilskuerrekord til denne kamp.

Vi havde frygtet, at et stort nederlag i den først kamp i Lyon ville gå ud over interessen for returkampen. Men det er ikke sket. Tværtimod ser det ud til, at mange ser det som en once-in-a-lifetime-chance til at se et fantastisk fodboldhold,” siger arrangementsansvarlig, Thorbjørn Kjeller med henvisning til Lyon. 

 

 

Kom og støt kvinderne – aktivt!
Vi har fået en del henvendelser fra folk, om at man gerne så, at den opbakningen, der er til det mandlige 1. hold også vil være at finde til kvindeholdets store kampe. Vi opfordrer derfor både medlemmer som ikke medlemmer til at tage ud og aktivt støtte kvinderne i denne store Champions League kamp.

Som medlem af Brøndby Support kan du mod forevisning af dit gyldige medlemskort i indgangen få gratis adgang til kampen.

Vi ses på stadion!

Brøndby Support

Skrevet af

Spred ordet