Vind Kanstrups spilletrøje

I søndags startede første turnering i CARE CUP – en turnering hvor man dyster mod hinanden i at oddse kampe rigtigt. I sidste weekends turnering løb den heldige vinder med Daniel Wass’ originale spilletrøje fra sidste sæson, mens de sekundære placeringer blev præmieret med den nye trøje, kampbilletter og udebaneture.

I løbet af ugen har der været mindre turneringer som har gjort det muligt at prøve spillet af og det kan vi se at mange har benyttet sig af.
På søndag fra kl. 10.30 går det så løs med den næste turnering hvor du denne gang kan vinde Pierre Kanstrups spilletrøje fra sidste sæson. Derudover er der stadig kampbilletter, den nye spilletrøje med autograf og udebaneture på højkant til de sekundære placeringer.

Alt du skal gøre for at være med er at oprette dig som spiller på www.1001bet.com og herefter huske at placere dine bets til første runde i løbet af søndagen. Turneringen koster 20 kr. 

Læs mere om turneringen her.

 

Skrevet af

Spred ordet