Vigtig info om Faxe Tribunen mod Sporting

Brøndby IF har annonceret at der vil blive monteret sæder på Faxe Tribunen Nedre til kampen mod Sporting torsdag den 26. august. Kapaciteten vil være godt og vel det halve af hvad vi er vant til og der er tryk på for at sikre sig billet til det nedre afsnit. Trykket er så stort at Brøndby IF forventer at kunne hænge de røde lygter til Faxe Tribunen Nedre ud inden længe.

Så har du luft og vilje til at brøle holdet frem gennem alle 90 minutter skal du hurtigst muligt sikre dig billet til Faxe Tribunen Nedre. Og er der udsolgt før du når frem til billetlugen, så køb til Faxe Tribunen Øvre. At se to etager klædt i gult og blåt og fyldt med syngene fans er en våd drøm for os alle.

De 11 mand på banen skal bæres frem af hele stadion og jo mere tryk der er fra Faxe Tribunen, des større er opbakningen fra de øvrige tribuner. Så kom i gult, kom i blåt og råb ALT hvad du kan – vi SKAL i det gruppespil

Skrevet af

Spred ordet