Brøndby Cup 2010

Så er det blevet tid til at årets Brøndby Cup løber af stablen.

Det sker på bannerne ved Brøndby Stadion fra lørdag 31. juli til torsdag d. 5. august.

Dette års Brøndby Cup bliver skudt i gang på behørig vis lørdag d. 31. juli – med indmarch af alle deltagerne samt tale fra Brøndbys borgmester. Kl. 17.00 vil der være åbningskamp, som i år er en opvisningskamp mellem Brøndby IF’s og FCK’s Juniorligahold. Som ekstra krydderi på denne kamp vil man i halvlegspausen kunne opleve Danmarks bedste freestyler Brian ”Brizze” Mengel.

Har du mulighed for at lægge vejen forbi i løbet af Brøndby Cup 2010 vil du, udover formentligt at kunne opleve nogle af fremtidens stjerner, også kunne opleve en turnering, der emmer af liv,fodboldglæde og fairplay.

Brøndby Cup’s historie strækker sig tilbage til 1979, hvor Brøndby IF for første gang afholdt en stor international ungdomsturnering. Turneringens navn var den gang Copenhagen Cup.

Turneringen har fra starten været en turnering der blev afviklet i sommerperioden og ideen til turneringen udsprang af nogle fremsynede trænere og lederes ønske om at skabe en turnering, hvor man på tværs af landegrænser kunne mødes til en turnering hvor både det sportslige og det sociale skulle gå hånd i hånd. Selvom vi spiller efter de samme regler i alle lande, så har vi meget at lære af hinanden om hvordan fodbold skal spilles og det får man mulighed for at opleve og diskutere i en international atmosfære.

Igennem årene har der været hold fra bl.a. følgende lande:

Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, England, Tyskland, Frankrig, Polen, Tyrkiet, Spanien, Rusland, Armenien, Rumænien, USA, Uruguay og selvfølgelig Danmark.

I alle årene har Copenhagen Cup og senere Brøndby Cup været afviklet udelukkende med frivillig arbejdskraft. Mange bruger en uge af deres sommerferie for at turneringen kan blive en succes for både alle de besøgende hold og deres forældre og for Brøndby IF.

Se meget mere om Brøndby Cup 2010

Skrevet af

Spred ordet