Bliv medlem og få Tipsbladet 1 måned (værdi 159 kr)

Brøndby Support kører i juli og august måned en kampagne, hvor vi forskellige steder gør opmærksom på vores eksistens og hvor vi forsøger at få flere til at indse, at det at være Brøndbyfan simpelthen bør hænge sammen med et medlemskab af Brøndby Support.

Som medlem af Brøndby Support er du bl.a. med til at støtte:

  • Brøndby Support og Brøndby Tifos arbejde for den vokale og visuelle opbakning til Brøndby IF til glæde for alle Brøndbyfans.
  • Brøndby Supports arbejde for at skabe de bedste forhold for alle Brøndbyfans via vores dialog med klubben, modstanderklubber, politi, DBU og andre instanser.
  • Brøndby Supports arbejde for at opbakning til Brøndby IF sker uden voldelige og racistiske midler.

Uanset hvilken type Brøndbyfan du er, så vil du med et medlemskab af Brøndby Support bidrage til at fankulturen omkring Brøndby IF vokser sig stærk.

Er du endnu ikke medlem?
I juli og august måned kører Brøndby Support en kampagne hvor du oven i dit medlemskab og alle de fordele der følger med desuden vil modtage Tipsbladet i elektronisk udgave hver tirsdag og fredag i en måned (værdi 159 kr.)* Så meld dig ind inden 31. august.

*)Tilbuddet gælder kun i juli og august måned, og kun for nye medlemmer med en gyldig e-mail adresse. 

Bliv medlem!


Er du allerede medlem?
Så har vi brug for din hjælp – og du får også noget for det. Slut med alle de dårlige undskyldninger fra venner og familie, som siger de nok skal få det gjort. For hvert medlem du hverver og som melder sig ind i juli, modtager både du og det nye medlem 1 måneds e-abonnement hos Tipsbladet, hverver du 6 nye medlemmer, så dobler vi op og giver dig et helt års e-abonnement hos Tipsbladet**)

**) Husk at det nye medlem skal notere dit navn og medlems nr. i kommentarfeltet. I skal begge have en gyldig e-mail adresse.

Meld nye medlemmer ind!

Skrevet af

Spred ordet