Gule striber på Faxe-tribunen

På lørdag d. 10. juli bliver der skrevet endnu et kapitel til Faxe-tribunens historie, da det er dagen hvor Brøndby Tifo afslører resultatet af det igangværende graffiti-projekt på Faxe-tribunen. Et projekt som er kommet i stand ved tæt dialog mellem klub og fans samt et fælles ønske om at give os fans et større medejerskab af Faxe-tribunen. Kort efter denne dag går klubben i gang med et helt andet type malerprojekt, som mange nok ikke lige havde set komme.

Klubbens forslag langt bedre end myndighedernes
Vestegnens Politi har nemlig kraftigt ønsket at Faxe Tribunen i lighed med stadions øvrige tribuner skal være lettere tilgængelig end det er tilfældet i dag, når redningsmandskab, politi, kontrollører eller samaritter skal have hurtig adgang. Og mens politiet foreslog scenarier som en fast sektionsopdeling eller faste sæder på vores legendariske ståtribune, så kan vi glæde os over, at klubben er kommet op med et andet forslag, som trods alt er en hel del bedre en end de andre scenarier.

Forslaget fra klubben
Forslaget går i al sin enkelthed ud på at male gule striber på tribunen på udvalgte områder samt placere nogle ekstra mellemtrin:

http://brondby.com/article.asp?aid=62982&id=145.

Dette skal fungere som mellemgange og trappeopgange, som man har på de øvrige tribuner. Modsat plexiglas-opdeling eller fastmonterede sæder, vil striberne ikke forhindre den frie bevægelighed, der er med til at gøre Faxe-tribunen til landets bedste stemningstribune og det er selvfølgelig et stort plus. Omvendt betyder det også, at fans nogle steder på tribunen vil blive adskilt af gule striber og dermed vil fansene være inddelt i forskellige sektioner, hvor energien fra den ene sektion ikke så let lader sig overføre til den næste. Dette kræver dermed en større indsats af de folk, der befinder sig imellem disse opdelinger.

Undren, men opfordring til at respektere de gule striber
Fanmødet d. 11. juni var desværre første gang vi hørte om planen med de gule striber. Vi havde gerne set, at vi var blevet involveret langt tidligere i processen, så vores synspunkter kunne være blevet hørt inden planen blev fremlagt. Ikke desto mindre vil vi gerne opfordre alle til at respektere de gule striber. Det er vigtigt at vise, at vi selv er i stand til at løse problemstillingen, da Vestegnens Politi er meget insisterende på at sikre redningsmandskab, politi, kontrollører eller samaritter bedre muligheder for at komme rundt på tribunen. Og gule striber er så klart at foretrække frem for plexiglas-opdeling eller sæder på tribunen.

På SSO er der gang i en debat om emnet – Giv dit besyv med her:

http://www.bif-support.dk/sso/mix_entry.php?id=382995

Brøndby Support

Skrevet af

Spred ordet