Nyt stort Brøndby marked

Brøndby Idrætsforening er arrangør af et nyt stort sommermarked ved Brøndby stadion, og forretningsfører Michael B. Espersen håber på højt solskin i dagene 18., 19. og 20 juni, når idrætsforeningen for første gang afholder BRØNDBY MARKED.

Det er vores mål, at gøre dette marked til en fast årlig sommerbegivenhed, hvorfor mange kræfter såvel frivillige som professionelle er sat ind for at gøre markedet til en succes. Som en del af Brøndby Stadion, er arealet ideel beliggende i centrum af vestegnens store opland, og vi håber på stor tilslutning, fortæller Michael B. Espersen.

Underholdning
Markedet byder på et stort og spændende underholdningsprogram for hele familien, såvel børn som voksne, idet der vil være stort tivoli, ponyridning og optrædning af tryllekunstneren Sunny Cagara. Den musikalske underholdning i markedsteltet vil blive leveret af Kim Larsen Jam og Irske festival musikere, fortsætter forretningsføreren.

F & B manager i Brøndby IF A/S Casper Santin er arrangøren bag et helt specielt tiltag når der vises Danmarks VM-kamp med Cameroun på storskærm d.19 Juni kl.20.00 og inden da bliver der varmet op til kampen på forrygende vis af Klassens Tykke Dreng.

Kræmmere fra hele landet
Et udendørs kræmmermarked skal være festligt, folkeligt og fornøjeligt, og så skal der være et bredt vareudbud, alt lige fra pandekager og spegepølser til antikviteter og varer af enhver art fortæller Jakob Hansen fra firmaet JH Arrangementer, som står for salget af kræmmerpladser, og som har stor erfaring i afholdelse af loppe og kræmmermarkeder.

Ligesom det er en livsstil for mange kræmmere at tage hjemmefra i weekenden for at deltage på de store markeder, er det ligeledes blevet en livsstil for både ældre og børnefamilier at få en god oplevelse og gå på opdagelse og indkøb på de store markeder, lyder det.

Se mere om BRØNDBY MARKED. 

Husk at lægge dit besøg på det nye marked, så du også kan deltage i Brøndby Supports arrangement med bold, øl, gris og golf.

Skrevet af

Spred ordet