Bold, øl, gris og en lille smule golf for interesserede

Lørdag den 19. juni spiller Danmarks herrer en interessant fodboldlandskamp mod Cameroun. Derfor inviterer Brøndby Support på helstegt pattegris, skummende fadøl og kamp på storskærm i Hytten.

Inden kampen er der tid til en runde golf. Der har været snak om det længe, og nu har vi endelig fået arrangeret det. En golfturnering for Brøndby Support medlemmer.

Det vil foregå i CGC (tidl. Vallensbæk Golfklub), som ligger lige rundt om hjørnet fra Brøndby Stadion og Hytten. Vi mødes derude.

Der vil både være en turnering for øvede (medlemmer af en golfklub- med registreret hcp) og for nybegyndere, og der vil naturligvis være præmier til top 3 for hver turnering.


Turnering for øvede

Turneringen for øvede vil være en stableford turnering på 18 hullers banen med første starttid kl. 13.00
Pris: kr. 400,- (+ prisen for eventel mad)


Turnering for nybegyndere

Turneringen for nybegyndere inkl. 1 times træning, startkit, leje af udstyr og en 9 hullers runde på pay and play banen.
Pris: kr. 400,- (+ prisen for eventel mad)

Vi har fået lidt præmier sponsoreret af Golfpromote, som arrangerer Ecco Tour i Danmark. Præmierne er 1 hold til Ecco Tours Pro/Am i Ishøj d. 21. september, denne præmie er dog kun for turneringen for de øvede. Desuden har Flemming Astrup fra Golf Promote valgt også at give en håndfuld officielle Ecco Tour Windbreakers til præmie puljen.

Efter turneringen tager vi alle sammen i Hytten, hvor vi ser Danmark tæske Cameroun på storskærm.

Det er muligt blot at deltage i spisningen og festen, her mødes man kl. 19.00 (kampen starter kl. 20.30) i Hytten. Deltagelse i spisningen koster kr. 100,- og der vil blive solgt drikkevarer til favorable priser.

Fra kl. 20.00 er alle velkomne (mad-berettigede vil modtage stempel). Hytten ligger på Gammel Kirkevej 1 i Brøndby.

Billetter til arrangementet købes i Brøndby Supports webshop.

Skrevet af

Spred ordet