Totalt udsolgt til kampen i Randers

På søndag gælder det sidste kamp i sæsonen – en spændende afslutning med vores kamp om 3. pladsen og Randers’ kamp om at undgå nedrykning.

Det gik lige pludselig rigtigt stærkt med billetsalget i Randers og allerede tirsdag kunne man, til manges store overraskelse, melde alt udsolgt på hele stadion.

Vi ved, at der er rigtigt mange Brøndbyfans, der ikke har nået at få billet. Vi har dog gjort alt hvad der står i vores magt for at få flere billetter til de mange uheldige Brøndbyfans, men uden held. De meldinger vi har fået ind går på, at der på ingen måde bliver flere billetter til vores afsnit og vi opfordrer derfor ikke folk til at tage til Randers uden billlet, i håbet om at kunne komme ind.

Der vil til kampen være 800 Brøndbyfans på endetribunen og mon ikke der bliver en del Brøndbyfans andre steder på stadion også, billietsituationen taget i betragtning. Skulle man have fået fat i en billet på et Randersafsnit opfordrer vi til, at man repræsenterer Brøndby på bedste vis og respekterer, at der omkring en primært er fans, der holder med Randers.

Brøndby Support sender ialt 190 Brøndbyfans af sted til kampen – fordelt på 4 busser og på 2 tribuner.

Brøndby IF har lavet storskærms-arrangement på Brøndby stadion, så man kan opleve den spændende kamp i samvær med andre Brøndbyfans selvom man ikke har fået billet til selve kampen. 

Brøndby Support

 

Skrevet af

Spred ordet