Forskelsbehandling i Esbjerg

Igen bliver Brøndbys fanskare ramt af forskelsbehandling. Vi har op til kampen ellers haft en fremragende dialog med Esbjerg, hvor vi i samarbejde med Brøndby IF havde fået tilladelse fra Esbjergs Sikkerhedschef til at medbringe flag og div. fanremedier på Esbjerg stadion. Vi er meget glade for den gode dialog vi har haft omkring dette.

Esbjergs udebaneafsnit i blå og gul

Dog er vi kede af, at vi igen oplever, at der ikke er lige regler for udebane-tribunen og hjemmebane-tribunen. Denne gang fik vi afslag på at bruge konfetti på Blue Water Arena. Men da vi efterfølgende kan konstatere, at Esbjergs fans brugte konfetti til denne kamp, så stiller vi os uforstående overfor at vi fik afslag.

Esbjerg konfetti

Vi vil igen opfordre til, at man fra klubbernes side stopper med at gøre forskel på udebane og hjemmebane tilskuere, og i stedet lader alle fans have lige vilkår.

Brøndby Support vil fortsætte kampen for skabe gode vilkår for den positive fankultur – også på de udebane-afsnit, som vi besøger.

Skrevet af

Spred ordet