Brøndby Supports 17 års fødselsdag fejret i Hytten

I søndags holdt Brøndby Support fødselsdag inden kampen mod arvefjenden AGF, og dagen endte med at blive mere festlig end vi havde håbet for blot nogle uger siden.

Dejligt vejr og glade mennesker
Vejrguderne var i den grad med os, da festen startede allerede kl. 12.30, og mange var mødt frem for at tage del i festlighederne, om det tidlige fremmøde skyldtes happy hour eller cirkusartisten der optrådte, er mere uvist.

Tale fra formanden
Claus Helgesen holdt traditionen tro en tale på dagen. I denne sammenlignede han foreningen med en stor teenager, og alle de udfordringer der følger med snart at være myndig. Efter talen var der kage og kakao til alle de fremmødte, som der skal være til en fødselsdag.

Ingen fødselsdag uden gaver
Når nu man har fødselsdag, så plejer man også at få gaver, og denne dag var ingen undtagelse. Først dukkede Ole Palmå op med en lille gave til fødselsdagsbarnet, en check på 5.000 kr., en meget passende gave til en teenager.  Klubben og i særdeleshed spillerne på banen var dog ikke færdige med at give os alle en gave mere.  Med Holmén i spidsen sørgede spillerne for en ekstra gave i form af en sejr over arvefjenden og vi kan nu igen kigge op i tabellen og realistisk snakke om at spille os til en plads i Europa League.

Vi siger tak til alle, der mødte op og var med til at fejre foreningen.

Fødselsdagshilsner

Brøndby Support

PS: Ta’ med vinderbussen til Esbjerg på søndag i jagten på 3. pladsen.

Skrevet af

Spred ordet