Er der en pokerstjerne gemt i dig?

Er du vild med poker og klar til at kæmpe for Brøndby IF og Brøndby Support? Så er her en fantastisk mulighed. Tipsbladet afholder DM i poker for fanklubber, og du har mulighed for at deltage!

Udover æren, så er der naturligvis også nogle flotte præmier på højkant. Hver fanklub kæmper om to rejser til Madrid, hvor man vil være en del af et særligt Bwin arrangement til en Real Madrid kamp. Vinderne af rejsen kæmper videre mod de andre fanklubber, om æren og et rejsegavekort på 50.000 kr til en valgfri fodboldrejse.

Det hele starter tirsdag d. 9. marts kl. 21.00, så skynd dig og tilmeld dig.

Turneringen afholdes på bwin.com i samarbejde med Tipsbladet.
Læs mere om konkurrencen her

Sådan deltager du i DM for fanklubber
1 Opret en konto ved at klikke på dette link, derefter på “Registrer dig!”. ¨

2 Gå til poker og klik på “Download” for at hente pokerklienten

3 Log dig på pokerklienten

4 Klik på Planlagte Turneringer -> Vælg Special og scroll ned for at finde din fanklubs turnering.
Hver uge vil du få et nyt password, som vi udsender op til turneringen.
Det første password  til turneringen den 9. marts er: s7s1
Bemærk: Turneringen vil ikke være synlig før to dage før turneringsstart
Klik her for at deltage i turneringen
 

Den kedelige information
Turneringen foregår i 3 faser, og slutter med en online finale. De 3 faser er beskrevet herunder.

1. Fase
Denne fase er den indledende fase og kører over fire uger fra 9/3. Her vil hver fanklub finde de to personer, der skal repræsentere klubben i kampen mod alle de andre fanklubber. Det er også disse to spillere, der belønnes med en VIP-tur til Madrid for at se Real Madrid spille. Hver tirsdag i marts måned vil der blive arrangeret en pokerturnering hos Bwin for hver klub. Den løber af stablen klokken 21.00. Du finder turneringen i Bwins pokerklient under din fanklub.

I hvert heat får top ti point efter deres placering. Den spiller der efter de fire runder fører ranglisten, skal en tur til Madrid og skal samtidig repræsentere fanklubben fremadrettet. Fanklubbens anden repræsentant findes i en enkelt turnering mellem alle de spillere, der i et af de fire heats har været placeret i Top 3. Vinderen af den turnering bliver deltager nummer to og vinder ligeledes en tur til Madrid og skal også repræsentere klubben fremover i kampen om et rejsegavekort til en valgfri fodboldrejse. Denne opsamlingsturnering spilles den 6/4

2. Fase
Nu skal fanklubberne møde hinanden. Det sker lige som i fase 2 over to turneringer i en to ugers periode. Hver fanklub er repræsenteret af to medlemmer. Det vil sige 24 spillere i alt. Også her vil der være en rangliste. Men for at undgå snyd vil klubbens to spillere ikke deltage i samme turnering. Der vil i stedet være to turneringer med 12 spillere i hver. Den ene turnering er for de spillere, der vandt ranglisten. Den anden turnering er for de spillere, der kom med via opsamlingsturneringen. Klubbens point og dermed placering findes ved at lægge klubbens to spilleres score sammen. De fire bedste fanklubber går videre til finalen. Spilledatoerne er den 8. og 15. april

3. Fase
Finalen spilles online den 20. April og bliver et opgør mellem de fire klubber, altså 8 spillere. Også her deles man i to turneringer efter samme princip som i fase to. Den klub (de to spillere) der i finalen samlet set får flest point vinder DM i poker for fanklubber og klubbens to repræsentanter vinder et rejsegavekort på 50.000 kroner til deling som kan bruges til en valgfri fodbold rejse.

Bemærk at gavekortet ikke kan ombyttes til kontanter og skal bruges på en fodboldrejse efter eget valg.

 

Skrevet af

Spred ordet