Endnu flere medlemsfordele

Nu er det her endelig – et særligt medlemsområde på brondbysupport.dk.
Inden vi alle går på juleferie, er det langt om længe lykkedes os at blive færdige med det længe ventet medlemsområde.
Det betyder at du nu som medlem har endnu flere fordele.

Oppe i højre hjørne logger du ind med dit medlemsnummer og din adgangskode. Herefter bliver du sendt til medlemssiden hvor du har flere forskellige valgmuligheder. Dels kan du herinde vedligeholde din profil og sikre dig at adresse, fødselsdato og mailadresse er korrekt ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev – hvis du ikke allerede har gjort dette.
Derudover kan du, som gult medlem, læse dit Mighty Colors online og du kan bladre igennem det stadigt voksende arkiv over gamle numre af Mighty Colors.
Den vigtigste nyhed i medlemsområdet er dog det nye medlemsSSO. I første omgang er det en tro kopi af det gamle SSO men med den forskel, at kun medlemmer har adgang og at alle medlemmer optræder med navn og medlemsnummer når de poster indlæg. Dette tiltag er iværksat i en erkendelse af at debatniveauet på SSO de sidste mange år har været kraftigt nedadgående og vi håber, at vi på det nye medlemsSSO kan højne standarden og sikre at debatten herinde bliver mere saglig og konstruktiv, samt at tonen bliver bedre end tilfældet på det seneste har været på SSO.
På længere sigt håber vi at en forbedring af forumstrukturen kan være med til at sikre en endnu bedre debat – men hvilken retning dette forum skal bevæge sig i kan vi jo netop debattere derinde.

Samtidig med det nye medlemsområde har vi fået plads til en blog funktion på hjemmesiden.
Vi har ofte hørt ønsker fra personer om, at de savner en ordentlig mulighed for at komme med saglige, længere indlæg med deres personlige holdning til konkrete emner og dette har vi nu imødekommet med blog funktionen. I første omgang er det et lille udvalg af mennesker med forskellig baggrund der har fået denne blog mulighed, men har du noget på hjerte, så send os endelig en ansøgning om at blive blogskribent på hjemmesiden. Skriv lidt om dig selv og hvad du ønsker at bidrage med og send din ansøgning til kontoret@bif-support.dk så hører du fra os.

Når du har logget dig ind på hjemmesiden er det ikke kun medlemsområdet der er nyt. Læser du nyheder eller blogs på hjemmesiden vil du også opleve at andre funktioner er kommet til. I bunden af hver nyhed eller blog har du nu mulighed for at skrive en kommentar. Alle besøgende på hjemmesiden kan læse kommentarer, men kun medlemmer kan skrive kommentarer. Alle kommentarer fremstår, ligesom på medlemsSSO, med navn og meldemsnummer på den person der har skrevet den og, ligesom på medlemsSSO, gælder for kommentarer de samme retningslinjer som på det gamle SSO.

Det er vores håb at disse nye medlemsfunktioner kan bidrage til en mere dynamisk hjemmeside hvor indholdet i højere grad afspejler medlemmerne og hvor debatniveau og saglighed bliver løftet.

God fornøjelse med alle funktionerne – har du spørgsmål så kontakt os endelige – og ris og ros modtages meget gerne på medlemsSSO.

Skrevet af

Spred ordet