Årets sidste udebanekamp

Kampen mod Silkeborg d. 6. december kl. 16,00 er sidste chance i år for at tage med Brøndby Support på udebanetur og drengene fra vestegnen har brug for al den støtte, der kan opdrives for at sikre de 3 point, der gør at vi stadig har kontakt med toppen. Samtidig er der revanche i luften, og efter den seneste stribe resultater kan det ikke være andet end et topmotiveret Brøndby hold der går på banen søndag eftermiddag. Og hvis Brøndbys fans endnu engang leverer en pragt præstation, som vi gjorde i Århus, kan det kun blive en god afslutning på efteråret.
Hvis vi ikke vinder på banen, skal vi i hvert fald vinde stort på tribunen.
Og hvem ved, måske er vi ligefrem så heldige at julemanden kigger forbi med lidt godter til deltagerne…

Har du sikret dig plads?
Med Brøndby Support kommer du nemt frem og tilbage, for kun 295,- kr slipper du for besværet med at tænke på billetter og p-plads, og det er naturligvis inkl. kampbillet, så kan det ikke gøres nemmere!
Der sælges traditionen tro øl, vand og sandwich i bussen til priser, man ikke finder andre steder, så selv den trængte julepung kan komme med uden efterfølgende opkald fra bankrådgiveren.

Ikke medlem? Bliv det her
Turene er som altid kun for medlemmer af Brøndby Support, men er du ikke medlem, kan du blive det straks. Skriv da blot “nyt medlem” i rubrikken “medlemsnummer, når du køber din tur online.

Julegaven til alle Brøndby fans
Har du alt, og mangler ideer til ønskelisten, eller kender du en Brøndby fan der bare har alt, så er den perfekte julegave et 3 turskort til Brøndby Supports busture. 3 turskortet kan bruges til ligepræcis de kampe man ønsker. Køb det i webshoppen

Bliv medlem af Brøndby Support

Køb turen i webshoppen + info om afgang

 

Skrevet af

Spred ordet