Skal du med til fest?

Kender du det – du sidder og savner fællesskabet fra dagene til bold. Den gode stemning, de velkendte smil og latteren. Men det er midt i vinterpausen! Fortvivl ikke – traditionen tro afholder Brøndby Support årsfest i januar.

D, 30. januar 2010 kl. 15 i Brøndby Supports Klubhus Hytten

Festen starter med en mange-retters delikatessebuffet i bedste julefrokoststil som i de gode gamle dage. I løbet af eftermiddagen vil der være julebingo, rigeligt salg af øl og snaps og god hyggelig julefrokoststemning.
Vi håber også at så mange som muligt af spillerne kigger forbi i år –de er i hvert fald inviteret.

Hen ad aftenen åbnes festen for ikke-spisende gæster og der fyres op i festivitas-pejsen med livemusik og drinkssalg. Alt i alt – grundlag for et brag af dimensioner! Prisen for hele dette arrangement er blot 100 kr.  inklusiv mad (fri indgang efter kl. 20.30 og hele natten frem) og du skal tilmelde dig senest d. 18. januar 2010.

Tilmeldingsfristen er overskredet, men det selvfølgeligt stadig muligt at komme efter kl. 20.30

Festen er kun for medlemmer af Brøndby Support.

Er man ikke medlem, kan man via webshoppen melde sig ind som enten gult eller blåt medlem før man køber sin festbillet – læs mere om medlemskaber her.

Skrevet af

Spred ordet