Aalborg = kun for de hårdeste

AaB på udebane er i mere end en forstand hårdt for en Brøndby-supporter. Ikke nok med, at det er den længste udetur i Danmark, men der er også lige så længe mellem Brøndby-sejre i Aalborg, som der er mellem regndråber i Sahara.

Længste tur i DK
“Turen til Aalborg er jo den hårdeste af de hjemlige, fordi den er så lang. De fleste orker den ikke, fordi man også er sent hjemme. Var kampen spillet senest kl. 16.00, havde det nok været noget andet,” mener Brøndby Supports busansvarlige på turen søndag, Kristian Klinting.

Sløv periode for ture
“Efteråret er generelt en sløv periode for udebaneture. Det er koldt og mørkt, og de sene søndagskampe kræver lidt planlægning,” fortæller Klinting og tilføjer, at Brøndby Support da også kun sender en enkelt minibus afsted søndag.

Anledning til fest
Den rutinerede busansvarlige mener, at de hardcore supportere, der tager med på AAB-turen, benytter lejligheden med den lange rejsetid til at hygge sig. “Det er jo en anledning til bare at læne sig tilbage og holde en søndagsfest,” mener han.

At tage ansvar
Hvorfor er han selv frivillig busansvarlig på en sådan tur? “Det er vigtigt, at nogle tage ansvaret for turene og giver en hånd med indimellem, og vi deles jo om slæbet, så det er ikke hårdt. De fleste deltagere kender jo systemet, så det er rimeligt afslappende. Og får vi en sejr, er det altid det hele værd,” siger Klinting.

Sejrsløse i 6 år: Bryd stimen nu!
Det er ikke kun turen, der gør et besøg hos Røde Aalborg til en prøvelse for Brøndbyere: Siden 18. maj 2003 – eller ni ligakampe ude mod ållebollerne – er vi uden fuld pot deroppe i nord! Så det er på tide, at drengene revancherer den sløge statistik og smadrer AaB’s stime som ubesejret mod os!

Læs også:

Truppen næsten skadesfri

Skrevet af

Spred ordet