Hip-hop i Hytten

Undergrunds-hiphopperne Paulo & DJ Cars10 spiller foran Hytten før kampen mod FC Midtjylland den 18. oktober. Det sker som led i den årlige aktionsuge mod racisme i europæisk fodbold.

2 Pac lever! Det påstår Paulo og DJ Cars10 i hvertfald på deres seneste CD, der udkom i sommers. Og nu kan man stifte nærmere bekendtskab med bandet, når de gæster Hytten før hjemmekampen mod FCM. Koncerten starter klokken 15.30

DJ Cars10, der også går under det borgerlige navn Carsten Olesen har i mange år været fast deltager på Faxe tribunen. “Jeg ser rundt regnet 90 % af hjemmekampene på stadion sammen med mit andet band (Stilen R Profilen, red). På udebane bliver det kun til et par kampe pr halvsæson, hvor jeg kører med enten Alpha eller BS. Så det er fedt, at få lov at spille til en kamp også” fortæller han, da vi ringer ham op.

Paulo og DJ Cars10 er et respekteret band i hiphop undergrunden. De har udgivet tre plader, hvoraf den seneste udkom i sommer og hedder Den Gamle Nye Stil. De arbejder allerede på en opfølger med fem nye numre, der udkommer til vinter. “Vi spiller en jazzet form for rapmusik med nogle lidt dybe og filosofiske tekster. Så det kan godt betale sig at lytte til numrene to gange” forklarer Cars10.

Baggrunden for koncerten er FAREs årlige aktionsuge, der foregår over hele Europa i midten af oktober. FARE står for Football Against Racism in Europe og er en sammenslutning af fangrupper og organisationer, der ønsker at fodbolden skal være for alle etniske grupper. Koncerten foregår derfor under sloganet Elsker Brøndby – Hader Racisme. Og det falder også i god jord hos Carsten Olesen: “Både mig og Paulo har jo været hiphopere i mange år. At være imod racisme, vold og narko er en vigtig del af hiphoppens fundament. Så selvfølgelig er vi med på at spille til et anti-racistisk arrangement også” siger han.

Det vil være muligt at købe bandets CD’er på dagen.

Besøg eventet på Facebook

Besøg FAREs hjemmeside

Besøg Paulo & DJ Cars10s hjemmeside

Besøg Cars10s Myspace

Skrevet af

Spred ordet