Vi skal til Berlin! Skal du, og tør du vente?

Brøndby IF solgte på mindre end et døgn mere end 60 procent af billetterne til returopgøret i Berlin og der er fortsat gang i salget. Med et godt resultat i det første opgør på torsdag er der ingen tvivl om at vores afsnit på Jahn Stadion bliver udsolgt. Spørgsmålet er om du tør vente med at købe din billet, eller om ikke det var bedst at sikre billetten allerede nu. For der er ingen tvivl om at dette bliver den største udebanetur i årevis.

Ikke siden kampene mod Ajax Amsterdam i 2005 og Schalke 04 i 2003 har der været en lignende efterspørgsel på billetter, og det er således legendariske ture og store oplevelser turen til Berlin læner sig opad. Det kan også aflæses på Brøndby Supports busture hvor der stadig er billetter tilbage, men det er ikke mange. Så hvis du vil være sikker på at komme med Brøndby Support til Berlin, er det måske en god idé at bestille turen allerede nu.

Status på turene

Der er stadig billetter at få til turen fra Jylland og ligeledes på turen med afgang onsdag aften. Busturen med afgang torsdag morgen er udsolgt.

Bestil din tur og få alle detaljer om turene på Brøndby Supports web-shop.

 

 

 

Skrevet af

Spred ordet