Legia-optakt: Mindre invasion

Brøndby IF skal forsøge at skaffe sig et så godt udgangspunkt som muligt før udekampen i Polen næste uge, når holdet torsdag kl. 19.00 løber på banen mod Legia i Europa League’s 3. runde. Og det bliver med en mere eller mindre gruppe af de berygtede polske fans på lægterne, at hjemmeholdet skal forsøge at komme videre til playoff-runden om adgang til gruppespillet.

Hytten åbner kl. 16.00
Hvis du har tid inden kampen, kan du kigge forbi Hytten og Grillen og nappe en drink/bid brød. Begge steder åbner kl. 16.00 og lukker en halv time før kickoff. Hytten og Grillen er lukket efter kampen.

Priserne i Hytten:

  • Øl 25,-
  • Ølkort (for medlemmer af Brøndby Support) 100,- for 5 fadøl
  • Breezer 30,- (2 for 50,-)
  • Soda-/kildevand 15,-

Grillen:

  • Pølse m/brød 25,-
  • Bøfsandwich 30,-
  • Toast 15,-

Noget at bevise
“Brøndby har ikke vist et format, der giver mig tro på, at de kan eliminere polske Legia.”
Denne dystre forudsigelse kommer fra Ekstra Bladets sportsredaktør Allan Pedersen, og den må i den grad sætte Kent Nielsens tropper op til at bevise det modsatte!
“Der var en fantastisk opbakning i går (i Esbjerg søndag). Vi ville godt have givet vores fans en sejr…men vi må videre, vi har en kamp torsdag, vi skal koncentrere os om,” sagde nyankomne Jan Frederiksen til tv2sport mandag aften.

 

Daugaard: -Ingen kontramål
Kim Daugaard udtaler følgende om kampen til Brøndby Support Website:
“Vi forventer en fysisk stærk modstander, som er teknisk gode. Vi kender dog ikke så meget til dem, og Kent har derfor talt med en polak for at få mere at vide. Som regel er polske hold dygtige i omstillingen, det har vi jo prøvet før,” siger assistenttræneren med en hentydning til det bitre CL-nederlag til Lodz i 90’erne. Daugaard tilføjer, at Brøndby ikke må lukke gæsterne ind i kampen på et kontramål: “Skal de score, må vi kun kun tillade det via et godt gennemspillet angreb.”

 

Mindre polsk invasion
Legias fans er berygtede for deres brogede opførsel, og Brøndby IF kan forvente en mindre polsk invasion til torsdagens kamp.
“Der er ifølge Legia blevet solgt omkring 500 billetter indtil videre, men om det er retvisende, er meget svært at sige, da der kan dukke mange op på selve dagen og købe ved indgangen,” oplyser Andreas Hemmeth fra Brøndby IF.

 

Supporter: -Mere vilje i spillet
Medlem af Brøndby Support Christian Mortensen, der har fulgt Brøndby i ca. 13 år, satser på være på plads torsdag aften til kampen, men han er ikke tilfreds med holdets præstationer de seneste år.
“Klubben burde være et sted, hvor vi med sikkerhed går videre mod hold som Legia, men som vi spiller nu, er det et 50/50 opgør. Holdet spiller ikke op til deres bedste, og det har de efter min mening ikke gjort i tre år. Der mangler noget vilje i deres spil. Hvis holdet alligevel går til gruppespillet, tager jeg nok en udetur eller to for at støtte,” fortæller den 27-årige supporter.

 

Lære mere

Bustur til returkampen

Flytur

Nicolai Agger om kampen på brondby.com

Skrevet af

Spred ordet