Tak for samarbejdet, Hermann

Brøndby IF valgte tidligere i dag at afskedige direktør Hermann Haraldsson, en afskedigelse der må siges at komme som et lyn fra en klar himmel. Vi kender endnu ikke baggrunden for afskedigelsen og har derfor ikke yderligere kommentarer til denne. Vi vil i stedet nøjes med at sige pænt farvel og rigtig mange tak til Hermann Haraldsson for den indsats han har gjort for Brøndby IF.

Fra Brøndby Supports side har vi aldrig haft et bedre samarbejde med Brøndby IF end det vi har haft i Hermann Haraldssons tid som administrerende direktør. Vi har oplevet en åbenhed og en vilje til at lytte og samarbejde som aldrig før og vi er overbeviste om at fansene i Hermann havde en mand der ville fansene det bedste.

Vi er i det hele taget godt tilfredse med den udvikling og fornyelse Hermann bragte med sig og vi ønsker at Brøndby IF nu finder en direktør der fortsætter denne linje for vi er ikke i tvivl om at det er den rette for Brøndby IF.

Tak for et rigtig godt samarbejde Hermann og held og lykke i fremtiden.

Skrevet af

Spred ordet