OB-optakt

Så bliver det alvor i ligaen, når Brøndby IF søndag lægger ud i SAS Liga-premieren mod sidste års sølvvinder OB. Efter torsdagens skuffelse mod Tallinn er presset og forventningerne til hjemmeholdet endnu større end ellers, og alle fodboldelskere kan kun håbe på godt vejr, lækkert spil og mange tilskuere til dette brag af en dansk ligaklassiker, der siden 1982 har været et fast indslag i toppen af dansk fodbold.

 

 

Frustreret fan

Den 24-årige Maiken Hansen, der fik sit medlemskab af Brøndby Support i konfirmantgave, glæder sig til den nye sæson med kliken på Faxe Tribunen, selvom hun finder det lidt svært for tiden:
“Mine forventninger til søndag er lidt blandede, men jeg er spændt på kampen. Efter torsdag er mine forhåbninger lidt mindre, selvom jeg ønsker det bedste. Holdet skal tage tage sig sammen med skarpheden, og vi mangler en angriber, der scorer mange mål. Da træneren skiftede Jallow ud i torsdags, virkede det lidt for defensivt, når man er bagud. Jeg tænkte; hvornår fanden er det blevet så frustrerende at være fan? De spilller jo okay, men mangler resultaterne. Det var svært at møde på arbejde i fredags og høre de grimme kommentarer fra kollegerne. Der er jo forskel mellem at håbe og tro, men klubben skulle da gerne spille med i toppen her i efteråret, selvom jeg ikke tror, de kommer helt øverst,” mener den kvindelige supporter.

 

 

Køb busture og 3-turskort nu

Efteråret byder på mange spændende og herlige busture til udekampe i især Jylland, hvor du kan møde andre supportere, feste igennem og mærke suset fra det Gule sammenhold.
Hvorfor ikke allerede købe dit 3-turskort nu, som giver adgang til tre udekampe vest for Storebælt og tilmed giver dig en rabat på op til 150,- på transporten!

Eller smag på varerne først og smut med til enten Randers eller Esbjerg i august måned. Begge kampe findes i øvrigt også som “under 18 år”-busture.

Kig ind i webshoppen for nærmere information om turene og 3-turskort.

 

 

Besøg Hytten i god tid

På søndag åbner Brøndby Supports klubhus Hytten på Gl. Kirkevej allerede kl. 15, og det samme gør Grillen.

Hytten lukker en halv time før kampstart, men åbner igen 15 minutter efter kampslut, hvor Grillen har lukket.

 

Priserne i Hytten:

Øl 25,-

Ølkort (for medlemmer af Brøndby Support) 100,- for 5 fadøl

Breezer 30,- / 2 for 50,-

Soda-/kildevand 15,-

 

Grillen:

Pølse m/brød 25,-

Bøfsandwich 30,-

Toast 15,-

 

 

Rasmussen: -Op på fansenes niveau

Thomas Rasmussen  lægger ikke skjul på, at han var skuffet over afslutningen af sidste sæson. Han har et spøjst ønske til de kommende opgaver:

“Hvis vi kunne præstere samme niveau på banen, som vores fans gør i deres opbakning, så ville vi vinde hver eneste kamp. Men spillere har dårlige dage, alligevel skal vi nok spille med igen til det sidste næste sæson,” siger han i SAS Liga-optakten til Tipsbladet.

 

 

Læs mere

 

Ungdomstur til Randers

 

Hjælp os til succes

 

 

 

Skrevet af

Spred ordet