Optakt til Tallinn

Så er det så småt tid til at vågne af tornerosesøvnen som supporter, idet Brøndby IF torsdag aften den 16. juli 2009 indleder en lang efterårssæson kl. 20.05 på Brøndby Stadion. Her hedder modstanderen Flora Tallinn i kvalifikationen til Euro League. Kampen er en god mulighed for at få lidt “alvorsfodbold” i benene og få pudset stemmebåndene lidt af inden premieren på SAS Ligaen på søndag mod OB.

Skal gå videre
“Det er en kamp vi skal vinde. Jeg kender ikke meget til modstanderen, men hold på det niveau skal vi slå,” sagde Kent Nielsen tidligere på sommeren til Brøndby Supports website, da modstanderen stod klar efter lodtrækningen.
Den svenske nyerhvervelse, Mikael Nilsson, er enig:
“Vi skal gå videre til næste runde. Vores mål er at komme i gruppespillet,” slår landsholdsspilleren fast.

Hytten åben fra kl. 17
Brøndby Support håber, at så mange som muligt vil komme forbi Hytten, selvom ferien kører på højtryk for mange. På torsdag åbner Hytten kl. 17, og det samme gør Grillen. Der lukkes en halv time før kampstart, og Hytten har ikke åbent efter kampen.

Priserne og udvalget er som følger:

Øl 25,-
Ølkort (For medlemmer af Brøndby Support.) Fem for 100,-
Breezer 30,-
2 x  Breezer 50,-
Sodavand 15,-
Kildevand 15,-

Grillen:
Pølse m/brød 25,-
Bøfsandwish 30,-
Toast 15,-

Læs mere:

Hjælp Brøndby til europæisk succes

Vi skal til Tallinn

Skrevet af

Spred ordet