Brøndby Dag 2009: Skyd på formanden

Brøndby-dagen finder i år sted den 11. juli på Brøndby Stadion. Programmet starter kl. 9.30 med autografskrivning kl. 11.00, aktiviteter og underholdning kl. 11.30 og kamp kl. 15.00 mellem Brøndby IF og PSV Eindhoven. 

Brøndby-dag: Skyd på formanden og vind
På Brøndby-dagen den 11. juli 2009 vil også din fanklub Brøndby Support være synligt til stede.

Her kan du læse om vores aktiviteter på dagen:

Kl. 11.30-13.00: Tifo-værksted for børn og unge.
Kom forbi og mal dig eget flag! Du kan møde nogle tifo-drenge, som vil være til stede og kan hjælpe dig med at lave dit helt eget flag. Du finder værkstedet I Brøndby Gymnasiums kantine under Michael Laudrup Lounge og der vil være indgang via “gryden” foran Michael Laudrup Lounge.

Kl. 13.30-14.00: Skyd på formanden!
Formand Claus Helgesen stiller op til en straffesparkskonkurrence, hvor alle, børn som voksne, kan få et skud på mål. Der vil være præmier til alle deltagere. Dette foregår på græsarealet uden for 1964/Brøndby Kids.

Hele dagen igennem vil Brøndby Support være til stede med egen bod på området uden for 1964/Brøndby Kids. Boden vil være bemandet af nogle af vores frivillige ildsjæle, så alle er velkomne til at komme forbi og få en snak om Brøndby Support og fankulturen. Vi vil også sælge merchandise og medlemskaber fra boden.

Gå ikke glip af denne herlige dag, hvor du kan hylde klubben og fanklubben og komme helt tæt på heltene. Vi håber, at en masse glade fans kommer forbi og hilser på os og samtidig vil benytte lejligheden til at blive en del af Brøndby Support.

Se hele programmet for Brøndby-dagen her.

Skrevet af

Spred ordet