Kontoret flytter adresse

Vi er i øjeblikket i gang med at etablere et nyt kontor ovre ved vores klubhus Hytten, så alle vores aktiviteter fremover vil være samlet samme sted.
Det betyder at vores adresse fremover vil være:

Brøndby Support

Gl. Kirkevej 1

2605 Brøndby

Det betyder også at vi den næste uges tid kan være lidt sværere at komme i kontakt med end normalt, da der vil foregår flytning af både telefon linje og inventar i dagtimerne. Der vil derfor ikke være åbent for personlig henvendelse og det er ikke sikkert at vi kan besvare telefonen i den normale telefontid.
Vi sørger dog hele tiden for at tjekke vores mail, så skulle du have problemer med at komme i kontakt med os via telefonen så send en mail til os.

Inden ugen er omme skulle alt være på plads igen og fra næste uge er vi klar til, at byde jer velkommen indenfor i vores nye kontor ved Hytten ligesom vi igen vil sidde klar ved telefonen på hverdage mellem 12 og 15.

Skrevet af

Spred ordet