Vil du hjælpe Brøndby til europæisk succes?

Støt Brøndby Support – GRATIS – når du e-handler
Nu kan du helt gratis støtte Brøndby Support, når du alligevel e-handler. Via vores side på KlubSupport.dk kan du donere penge til fanklubben, uden du betaler ekstra for det du køber. Du kan købe stort set alt ved de over 200 e-butikker – Unisport, TDC, Hotels.com, Just Eat, Smart Guy, Smart Girl og mange flere.

Mål: 50.000 kr. og 1000 medlemmer pr. 1. august! Vær med i kampen.

Når vi står sammen bag PCén – som vi gør på lægterne – så skulle vi nok kunne nå målet med, at min. 1000 medlemmer kan indsamle kr. 50.000 tilsammen inden d. 1. august.

Pengene vil blive brugt til ekstraordinære tiltag i forbindelse med Europa Cuppen. Såfremt det lykkes – at optjene 50.000 kr. – vil de 20.000 kr. gå til en særlig tifo i forbindelse med en af efterårets Europa Cup kampe.  De 30.000 kr. vil gå til at lave tilbud, der sikrer at rigtig mange Brøndbyfans kan tage med ud i Europa og følge Brøndby i efterårets Europa cup kampe.

Ekstra bonus fra KlubSupport.dk
Når vi målet, så giver KlubSupport  5.000 kr. i ekstra bonus. Pengene vil blive brugt til, at alle medlemmer i forbindelse med en af efterårets kampe kan hente en gratis øl eller vand i  ?Hytten?, som tak for hjælpen.

Tilmeld dig nu og vinde fede præmier – sådan gør du
Der er brug for alle kræfter. Klik ind på www.klubsupport.dk, klik på  ?find din klub?, skriv ?Brøndby Support? og klik på ?Ny bruger? og følg vejledningen, så er du i gang og har allerede doneret kr. 5,- helt gratis. Der findes en masse ?gratis tilbud?- fx spørgeskemaer m.m., som du kan benytte. Du kan helt gratis donere over kr. 200,- uden at skulle have en krone op af lommen! Tænk hvis alle os Brøndbyfans gad at bruge en halv time på det :o).

Blandt alle der har tilmeldt sig klubsupport inden d. 1. August trækker vi lod om følgende præmier:

  • 5 signerede spilletrøjer
  • 2×2 billetter til en kamp på Brøndby Stadion
  • 1 udebanetur til en af efterårets sas liga kampe
  • 10 halstørklæder

DK?s bedste fanklub bliver endnu bedre – med din hjælp
Hjælp fanklubben, hjælp Brøndby, hjælp dig selv! Du kender ordsproget, mange bække små? Og det er lige hvad denne mulighed med e-handel er.
Fx hvis 1000 af os medlemmer bestiller pizza for kr. 100,- en gang om ugen via Just Eat på KlubSupport, hvor du støtter med 2% – så tjener vi kr. 100.000 om året! Så det hjælper når du e-handler.
Tilmeld dig nu på www.klubsupport.dk  og spred budskabet til alle du kender.

Gå direkte til Brøndby Supports side på klubsupport.dk

Læs om Brøndby Supports andre samarbejdsaftaler

Læs om dine rabatordninger med Brøndby Support

Skrevet af

Spred ordet