Sæsonen 2009/10 i tørre tal: Hvornår starter hvad

Få overblik over, hvornår der sker hvad i den nye sæson. PS: Alle datoer skal tages med forbehold for evt. ændringer.

Træningskampe
Disse annonceres løbende på brondby.com, efterhånden som de planlægges. Allerede nu ligger det dog fast at Brøndby IF på Brøndby Dagen d. 11. juli tager imod PSV Eindhoven.

Europa League
Den omdøbte UEFA Cup hedder nu Europa League, og Brøndby IF spiller første kamp i kval-runden den 16. juli med returkamp 23. juli. Der bliver trukket lod til denne runde d. 22. juni.

Spilledatoerne for de efterfølgende kval-kampe er således:

  • 3. kvalifikationsrunde: 30. juli og 6. august (lodtrækning d. 17. juli)
  • 4. kvalifikationsrunde: 20. august og 27. august (lodtrækning d. 7. august)

Brøndby vil være seedet i 2. og 3. kvalifikationsrunde mens det ser næsten umuligt ud at opnå seedning i 4. kvalifikationsrunde.
På denne side kan du se en liste over seedet og ikke seedede hold i hver runde.   

Superligaen
Ligaen starter officielt den 19. juli, dog kan det forventes, at to hold skal spille sæsonens første tv-kamp dagen før!
Brøndby åbner hårdt med et brag af en kamp mod OB på hjemmebane og skulle vi efter sidste runde, være så heldige at få overrakt nogen form for metal, vil dette ske i Randers.

De rettighedshavende tv-kanaler fastsætter de endelige spilletidspunkter i tre blokke, så de første 11 runder bliver fastlagt i slutningen af juni. De næste to blokke, bliver fastlagt i god tid, så man kender altid minimum 11 runder frem med spilletidspunkt.

Det komplette spilleprogram kan ses her.

Pokalturneringen
Landspokalturneringen starter for Brøndby IF?s vedkommende den 23. september, hvor Superligaens nummer 1-4 træder ind i turneringen. Her indtræder ligeledes 28 vinderhold fra 2. runde og bringer deltagerantallet op på 32. Hold fra Superligaen kan ikke møde hinanden og så vidt muligt må klubberne udenfor Herre-DM ikke møde hinanden i denne runde. Der er således også i år gode muligheder for at trække en god udebanetur til en af de mindre klubber herhjemme.

Oversigt
Den komplette oversigt over spilleterminer for Superligaen, Landspokalturneringen, Europa Cupperne og meget andet kan ses på DBUs hjemmeside.

Skrevet af

Spred ordet