Månedens spiller: “Alex” Farnerud

Det kan godt være, at tidligere Brøndbyprofiler som Kahlenberg og Agger er med til at banke “svensken” på landsholdet, men i Brøndby er de blågule naboer stadig et hit: Således har Brøndby Supports medlemmer valgt Alexander Farnerud som maj måneds spiller.

Resultatet i procent
Resultatet af afstemningen om maj måneds bedste spiller blev således:
1. Alexander Farnerud med 29 % af stemmerne.
2. Samuel Holmén med 28 % af stemmerne
3. Max Von Schlebrügge med 17 % af stemmerne.

Trøjevinder fra Dragør
Johnny Nielsen fra Dragør havde stemt på Alexander Farnerud og blev trukket ud som vinder af en signeret Brøndbytrøje.
Det var en glad Johnny Nielsen, der gave følgende begrundelse for sit valg af Farnerud:

“Som en af de få har han formået at score mål, og det er jo en vigtig egenskab. Og så fordi lidt for mange har været efter ham, mener jeg. Han har været udsat for uberettiget kritik, for han er en forbandet godt spiller, som jeg ikke synes har floppet. Klubbens sæson generelt gjorde mig mest overrasket over efteråret, hvor det gik forrygende. Godt nok fik vi nogle snævre sejre, men de kom sgu hjem. Foråret var lala med flere skuffelser og unødvendige nederlag. Nu får vi Michael Nilsson, som forhåbentlig gør det bedre i de nye blågule farver end for nylig. Men holdet mangler en målfast angriber, som også kan noget på egen hånd,” mener maj måneds trøjevinder.
Grundet spillernes sommerferie var det ikke muligt at få en kommentar fra Farnerud.

Årets Supporterkonge
På baggrund af afstemningen for marts, april og maj måned kårer Brøndby Support den spiller, der sammenlagt har fået flest stemmer til Årets Supporterkonge 2009. Vinderen offentliggøres i forbindelse med første hjemmekamp i den nye sæson.

Stem med næste gang
Hvorfor ikke stemme med ved næste afstemning om Månedens Spiller?
Tilmeld dig Nyhedsbrevet her.

Ikke medlem? Så er det på tide
Er du endnu ikke medlem af Danmarks bedste fangruppe? Så giv dig selv en sommergave og bliv del af fællesskabet i Brøndby Support nu. Besøg webshoppen og bliv medlem.

 

 

Skrevet af

Spred ordet