Brøndby Support indgår aftale med Tipsbladet

Brøndby Support har indgået en markedsføringsaftale med Tipsbladet, en aftale der for vores vedkommende blandt andet sikrer os eksponering gennem Tipsbladets medier, en række gode tilbud til brug i forbindelse med hvervekampagner og en pæn økonomisk ydelse der vil blive lagt til Busudvalgets budget.

Tipsbladet er Danmarks mest seriøse og grundige medie når det gælder dækning af dansk og udenlandsk fodbold. Som Brøndbyfans er vi tilmed så heldige at vores klub dækkes af Niels Jørgen Larsen, en af Tipsbladets bedste journalister, hvis ikke den bedste. Her er ingen dommedagsprofetier eller sensationsoverskrifter, kun god gammeldags journalistisk baseret på en ægte interesse for journalistik som fag og Brøndby IF som emne.

Tipsbladet.dk

Skrevet af

Spred ordet