Århus-optakt: Fest på stadion

Brøndby Support har indgået en usædvanlig, men opsigtsvækkende og positiv aftale med AGF og Århus Politi: Som optakt til søndagens kamp åbner AGF portene til vores afsnit på stadion allerede fra kl. 14.00! Her tre timer før kampstart vil der være musik, bænke og boder med øl, vand og pølsesalg. Gå ikke glip af denne mulighed for at varme op på festlig vis med øvrige supportere samt at benytte lejligheden til at gøre positiv reklame for Brøndbys specielle fankultur…
Læs mere om opvarmningen.

Bustur udsolgt
Brøndby Support kunne allerede torsdag melde alt udsolgt på busturen til Århus, hvor over 170 supportere har sikret sig bustur og billet til årets sidste udekamp.

-Guldet ikke afgjort
Busansvarlig Allan Ibsen glæder sig specielt til søndagens tur, og han er ikke i tvivl om, hvad der har lokket ekstra mange til at booke billet til søndag:
“Kampen er jo ikke slut om guld endnu! Og så skal vi især vise støtten i modgang, ikke? At vi kan varme op på stadion er et interessant initiativ, og så er det vel AGF’s måde at vise os lidt sympati efter balladen sidst. Som sæsonens sidste away-tur SKAL man bare med,” siger den rutinerede udebaneansvarlige.

Bidt af bus-dillen
Trine Andersen er nystartet busrejsende dette forår, hvor hun allerede har været afsted fem gange.
“Min veninde og jeg blev enige om, at det duede ikke kun at støtte holdet til hjemmekampe. Stemningen og sammenholdet i bussen, når man sidde der med glade mennesker, er jo kanon. Der er altid godt humør, og søndag bliver lige så fedt som de andre gange. Hvis humøret er højt i bussen fra starten af, er det også sådan inde på stadion,” mener Trine, der er blevet godt og grundig bidt af busturs-dillen.

Kent: -Må se, hvad det rækker til
Det var en ærlig, men fattet Kent Nielsen, der gjorde status før sæsonens to sidste ligakampe:
“…med to kampe igen kan vi stadig stå som danmarksmester når turneringen slutter, selvom det ikke længere er i vores hænder. Vi tager til Århus for at vinde, og det samme mod Midtjylland, så må man se, hvad det rækker til. Uanset hvem der bliver mester, så har de andre to grund til at være skuffet, når man har scoret så mange point,” mente cheftræneren i tirsdagsudgaven af Tipsbladet.

Lir blandt fans:
Se hvordan Brøndbyfan hævner en spøg på jobbet

Skrevet af

Spred ordet