Schlebrügge Månedens Spiller

Brøndby Supports medlemmer har valgt Max von Schlebrügge til Månedens Spiller i april. Grundet lidt tekniske vanskeligheder er resultatet noget forsinket, men vi siger tillykke til den svenske forsvarskæmpe. Stemmerne fordelte sig således:

Max von Schlebrügge   21 % af stemmerne
Samuel Holmén           17 %   
Alexander Farnerud      17 %

Vinder af bustur
Blandt de afgivne stemmer trak vi lod om en bustur til Århus kommende weekend.
Vinderen blev Mads Bernhart, som havde følgende kommentar til sin stemme på Månedens Spiller:

“Max betyder alt for holdet. Det er Max, der redder holdets røv gang på gang, når det er ved at gå galt. Max er styrmanden, han er grundpillen, hele holdet kan støtte sig op af. Max er der Krieger, fuldt på højde med legendariske Krister Nordin.”

Ønsker du at stemme på Månedens Spiller i maj?

Så tilmeld dig Brøndby Supports nyhedsbrev her.

 

 

Skrevet af

Spred ordet