Fælles gåtur på søndag

Endelig er vi tilbage… Efter to års fravær fra toppen står vi igen over for en kamp mod fck, som kan blive afgørende for, hvilken medalje der skal hænges om halsen næste søndag. Det er de kampe, vi fans lever for!
Spændende bliver det, og spillerne skal have al den opbakning, de kan få. Derfor er det vigtigt, at vi alle er tændte fra kampens start. Desværre har fck valgt at sprede de mange Brøndbyfans ud over hele stadion i stedet for at samle os på ét afsnit, hvilket selvfølgelig gør det lidt vanskelligere at samle de mange fans.

Derfor er Brøndby Support og Alpha gået sammen om at arrangere en fælles gåtur til Parken for alle Brøndbyfans, så vi i det mindste kan være samlet inden kampen, og alle kan komme i den rette stemning.

Vi opfordrer derfor alle Brøndbyfans til at mødes på Rådhuspladsen søndag kl. 14.45 for at kunne gå samlet mod Parken. Ved ankomsten til Parken opfordrer vi alle Brøndbyfans til at samle sig bag den gamle D-tribune. Dette område skal danne rammen om en fantastisk modtagelse af spillerne, når de ankommer til stadion.

Disse ture har været afholdt med stor succes de seneste gange og af en standard, som ingen i Danmark kan måle sig med. Gåturene er en sand magtpræstation, og det er en fornøjelse at vise de andre fans, hvad det er, vi kan, som de IKKE kan. Men som ved de tidligere gåture er der et par vigtige regler, der skal overholdes, for at dette bliver en succes og kan gentages en anden gang.

? Sørg for at holde jer til optoget, og undlad at ?bryde ud? fra dette
? Alle henvisninger fra politiet skal straks efterkommes
? Lad politiet gøre deres arbejde, hvis det mod forventning skulle blive nødvendigt
? Udvis hensyn overfor andre mennesker

Vi håber at se rigtig mange Brøndbyfans til dette arrangement, så vi endnu engang kan vise, hvem der er Danmarks bedste fans.

Læs mere: Vedr. adgang og billetter til kampen 

Billeder fra sidste års festlige gåtur

Se flere billeder ved at klikke her

Skrevet af

Spred ordet