Super torsdags-tilbud i Hytten

Middag og fadøl/vand for kun 25 kroner! Det er, hvad Brøndby Supports kluhbus, Hytten, disker op med før torsdagens dyst, hvor Brøndby IF spiller hjemme mod Randers. I den anledning har Hytten et super tilbud: Få dagens ret (svensk pølseret) og en øl/vand for kun 25 kroner! Tilbuddet er især målrettet imod de mange hungrende og tørstende sjæle, der kommer direkte fra job til aftenskampen. Hytten har åbent fra kl. 17.00 op til kampen.

Thomas R: -Støtten brænder igennem
Thomas Rasmussen har ikke selv optrådt på holdet de seneste kampe, men fra sidelinien eller sit tv under Jyllands-kampene har han fulgt stemningen på lægterne, og han er imponeret over, hvad de Gule fans har leveret:
-Hvad jeg har kunnet se på tv, så brænder supporterne virkelig igennem på udebane, og på hjemmebane kan man sgu godt mærke, at det er nu, det gælder! Det er vigtigt at føle, at der er fuld opbakning, nu hvor afgørelsen falder.”

Jallow: -Vi skal bare vinde resten
Ousman Jallow er ikke nervøs for besøget i Parken søndag, og han har sin egen opskrift klar:
-Vi skal bare vinde resten af kampene, så er vi mestre! Det tror jeg i høj grad, vi kan. Vi har holdet til det, og kampen i Parken er en kamp som alle andre…
Hvad ønsker du at sige til fansene?
-Oh my God, the fans man, I don’t know what to say, svarer Jallow og får et sageligt smil på læberne.
-De er så venlige og fantastiske, og jeg er vild med dem. Og det er svært, når vi ikke opnår et godt resultat, for så tænker jeg på dem og er ked af, at vi skuffede dem. De investerer så meget og fortjener det bedste, mener Ousman.

HUSK at besøge Hytten før kampen.

Læs også:
Billetter og adgang til kampen søndag

Skrevet af

Spred ordet