Esbjerg-optakt: Bus/Interviews/Statistik

Velkommen til Brøndby Supports optakt til søndagens opgør Esbjerg-Brøndby. Vestjylland er traditionelt et svært sted for Brøndby IF at spille, og derfor er der ekstra brug for din støtte, nu hvor holdet går ind i den afgørende fase af titelkampen!

I denne optakt serverer vi følgende:
-Information om busturen
-Interviews med en fan & Gislason
-Statistik

Busturen: Tag med!
Brøndby Support arrangerer bustur søndag den 10. maj til udekampen mod Esbjerg. Vi opfordrer så mange som muligt til at tage denne tur tværs over landet for at hente de livsvigtige tre point!
Prisen er 295,- inkl. entrébillet. Køb din tur og få info om afgangstider osv. i Webshoppen

Interview med Gislason: -Ikke slippe FCK
Vi har talt med anfører Stefan Gislason for at høre, om han har mærket nogen “tømmermandsstemning” i opbakningen på udebane efter Horsens-affæren?
“Jeg mener, stemningen er uforandret både ude og hjemme. Vi har haft et hårdt proggram, men stemningen var rigtig fin i Vejle, og både holdet og fans viser karakter i øjeblikket. Vi skal ikke tænke så meget over enkelte episoder, men komme videre til næste kamp. Opgøret mod Esbjerg bliver en hård kamp, for risikoen i Jylland er altid, at holdene spiller årets kamp mod os, så vi skal være klar! Og vi må ikke slippe FCK længere væk end to point, for kampen i Parken skulle gerne være en lille pokalfinale om guldet. Min egen form virker stæk igen, efter jeg var lidt træt for at par kampe siden. Men en tur på bænken gav mig kræfterne tilbage. Jeg er klar til sæsonafslutningen, og vi starter med at jagte tre point i Esbjerg – gerne med jer supporteres store hjælp,” siger anføreren.

Interview med supporter:
-Mere jysk ballade med større fangrupper
Med Brøndby Support-medlemmer fordelt i hele landet har vi taget en snak med medlem nr. 940, Kim Gude-Hansen fra Esbjerg. Han er 26 år, studerer til fysioterapeut og har været medlem siden midt i 90’erne.
“Som optakt til på søndag samles vi en gruppe venner hos mig og får en enkelt, inden vi går til stadion. Jeg viser ikke flaget, inden jeg er på stadion, for jeg gider ikke dårlig stemning eller at hidse nogle op. Omvendt kan jeg godt have Brøndbytrøjen på til fodboldtræning, for venner og bekendte, der er Esbjergfans, fyrer kun rolige jokes af med jysk lune. Jeg skal stå blandt supporterne og ser frem til at opleve stemningen ordentligt, for det nye stadion gør, at det bliver en rigtig god lyd”, siger Kim Gude-Hansen.
Til Horsens-kampen senest oplevede Kim tumulterne fra langsiden:
“Balladen efterlod mange skræmte. I en større gruppe vil der altid være fem procent idioter, men det er forkert at sætte alle de andre under samme kappe, for de fleste er jo ret søde og vil bare feste. Hvis nogle af de jyske fangrupperinger var større, ville der også være meget mere ballade med dem,” mener medlem nr. 940.
Ikke medlem endnu? Bliv det straks HER 

Statistik
De seneste fem af vores opgør i Esbjerg er endt med en sejr, to uafgjort og to nederlag. Resultaterne Esbjerg-Brøndby IF:
2-3 / 0-0 / 1-1 / 1-0 / 3-2.
Dette viser, at Esbjerg er et svært sted at få tre point, ligesom kampene er tætte og spændende derovre. Så meget desto mere grund til at være på plads ved Vestkysten!

Læs mere

Besøg Brøndby Supports webshop

Se stemningsvideoer fra Brøndby-Esbjerg-kampe på youtube

Skrevet af

Spred ordet