Nyhedsbrev: Månedens spiller og events

I løbet af weekenden udkommer Brøndby Supports nyhedsbrev nr. 2, 2009.

Denne gang er der masser af vigtigt stof om de mange tilbud, dit medlemskab giver dig i forbindelse med de afgørende guldkampe og så forsøger vi at samle overblikket efter den meget omtalte Horsens kamp.

Derudover kan du naturligvis stemme på din favorit som april måneds bedste spiller. I marts måned løb Alexander Farnerud med prisen, men mange spillere har benyttet april måneds 8 kampe til at tage kampen op med Alex – hvem er din favorit? Afgiv din stemme i nyhedsbrevet! Stemmer du på vinderen, så deltager du samtidig i lodtrækningen om en udebanetur til den vigtige kamp i Århus d. 24. maj.

Er du endnu ikke tilmeldt nyhedsbrevet så skynd dig forbi medlemsområdet hvor du under dine personlige oplysninger, skal tilføje mail adresse og give os lov til at maile dig.

Besøg medlemsområdet

Blandt alle modtagerer af nyhedsbrevet i maj måned trækker vi lod om 3 udebaneture til kampen i Århus d. 24. maj ! 

Skrevet af

Spred ordet