FCN’s Fetai: -Føler man er til kamp

Du sidder i din egen stue, men det er naboen, der styrer fjernbetjeningen, bestemmer over pc?en og spiller på din spillekonsol: Sådan må det nogenlunde føles for Nordsjællands spillere, når Brøndby kommer på besøg i Farum Park. Vi har talt med FCN?s ligalandsholdsspiller, Bajram Fetai, om hvordan det er at spille på udebane stemningsmæssigt, selvom man egentlig optræder på hjemmebane?

“Det er ret spøjst at spille på hjemmebane og føle sig som et udehold. Men Brøndbys fans er nogle af de bedste, og det er altid fedt at møde Brøndby. Man føler virkelig, man er til fodboldkamp! Selvom det er modstanderholdets fans, bemærker man, hvor meget de bakker op om holdet. Jeg glæder mig altid til at møde dem herude i Farum Park, for de laver meget larm på vores lille stadion og synger hele kampen igennem. Jeg kan huske, vi førte 2-0 mod dem nogle år tilbage, men de blev ved at synge, og kampen endte 3-3.”

Med tidligere Brøndbyfolk som Wieghorst, Kildentoft og Cagara på jeres hold må der være ekstra lir i luften?

“Det er der også, og alle snakker om det og glæder sig. Det er lidt ærgreligt, det ikke er vores tilskuere, der er ligesom Brøndbys…men de skaber en fed stemning.”

Køb billet til kampen i Farum Park

Husk Brøndby Supports fødselsdag på søndag

Læs også: Fart på billetsalget Brøndby-OB

Skrevet af

Spred ordet