Månedens spiller: Alexander Farnerud

Brøndby Supports medlemmer har stemt om Månedens Spiller i marts. Supporternes valg faldt på Farnerud, som fik næsten en tredjedel af stemmerne. Det var en glad vinder, som Brøndby Support kunne overrække nyheden.

Stemmerne i procent
1. Alexander Farnerud, 31 % af stemmerne
2. Max Von Schlebrugge, 20 % af stemmerne
3. Stephan Andersen, 17 % af stemmerne

Vindere af udeture
Blandt alle de, der har stemt på Farnerud, trækker Brøndby Support lod om 3 x 1 udebanetur.
De heldige vindere får besked snarest.

Interview med Farnerud:
-Sjovt at være værdsat af fansene

Vi bad vinderen om en kommentar til hans status som Månedens Spiller i marts 2009.

“Jeg er helt klart glad for det. Det er sjovt at blive værdsat af fansene, især efter at jeg er tilbage efter skader. Vi har haft en god måned som hold, bortset fra den sidste kamp (tystys, -red.). Det gør det nemmere at spille godt, når det kører.”

Hvilke kvaliteter tror du, som du er blevet valgt på?

“At jeg har været med fra start og kunnet vise, at jeg er på vej igen. Og som sagt de gode resultater, som gør det nemmere at være angriber. Min kamp på udebane mod OB i pokalen var en af mine bedste, men også de første kampe i foråret kørte det super for mig.”

Hvor langt er du fra at være 100 %?

“Det tager altid lidt tid efter en skade, men det føles godt og bedre for hver kamp. Så længe jeg spiller, går det fremad, og mon ikke jeg topper til FCK-kampen i Parken”, griner Farnerud og lover muligvis lidt svensk lir i den kamp.

Tillykke til Alexander fra Brøndby Support og vores medlemmer!

Husk: Du kan stemme på Månedens Spiller i Brøndby Supports Nyhedsbrev, der udkommer hver måned. Vi trækker lod blandt deltagerne om lækre supporter-præmier.
Tilmeld dig nyhedsbrevet under Medlemsområdet her.

Er du endnu IKKE medlem, kan du melde dig ind her.

Skrevet af

Spred ordet