Vi søger oplysninger om urolighederne i Horsens

Søndagens kamp i Horsens var slemt præget af uroligheder på tribunen. Hvad der præcist skete og hvorfor det skete er vi ved at danne os et indtryk af, og vi vil derefter komme med en mere præcis udmelding i løbet af mandagen. Vi er klar over at ikke alt er som det så ud på tv, og vi opfordrer derfor alle der ligger inde med oplysninger om hvad der skete og hvorfor det skete til at skrive til bestyrelsen. Har du billeder eller videoklip af episoderne vil vi også meget gerne modtage disse.

Dette skal imidlertid ikke tjene som undskyldning for den opførsel flere fandt det belejligt at optræde med i Brøndby-afsnittet søndag aften. Ildspåsættelse og kast med romerlys, hvad tænker man så på? Vi kan ikke tage tilstrækkeligt afstand fra denne opførsel, men det skal ikke hindre os i at gøre forsøget. En sådan opførsel har ingen plads i Brøndby IF eller fankulturen omkring klubben og er alene med til at skabe splittelse og stille hindringer i vejen for såvel Brøndby IF som for fankulturen. Uden en sådan opførsel ville såvel klub som fankultur stå meget stærkere.

Skriv til bestyrelsen ved at klikke på dette link. 

Skrevet af

Spred ordet