Zaza: -Noget af hjertet i IF

Han var ung i Brøndby IF, har prøvet en del og jager en VM-deltagelse 2010 som målvogter for Marokko: Brøndby Support har snakket med karismatiske Karim (og altid sympatiske) Zaza før Skærtorsdags brag på Brøndby Stadion mod de Celtic-besejrende, Coruna-klaskende og forsvarende danske mestre fra AaB.

 Hvordan har du det med at skulle gense Brøndby Stadion i Påsken?

 “Jeg glæder mig meget og er ikke i tvivl om, at der kommer rigtig mange. Jeg må være ærlig og sige, at Brøndby stadig har det bedste publikum i Danmark. Jeg havde en fantastisk tid i Brøndby, og rent menneskeligt var det kun med store smil på læben. Klubben har fantastiske fans, og jeg ser frem til en super stemning.”

 Hvordan er det tidligere at have været en del af klubben og så nu at spille imod supporterne på Faxe Tribunen?

 “Det er en del af gamet, vi spillere skifter jo i ny og næ græsgange. Nu er jeg i Aalborg og har hjertet der, men selvfølgelig har jeg også noget af hjertet i Brøndby IF. Jeg har tilbragt det meste af karrieren inklusiv min ungdom i klubben og kender rigtig mange stadigvæk, så det er en speciel fornemmelse. Når det så er sagt, så vil jeg gøre alt for, at vi får de tre point!”

 Hvordan føler du, supporterne tidligere har modtaget dig på Brøndby Stadion?

 “Egentlig ret fint. Det er klart, de står ikke og laver bølgen og tiljubler mig, men vil have mig ud af fatning, og de ser helst, at jeg smider en 3-4 kasser ind bag mig. Jeg tror dog, at de fleste af dem inderst inde kan huske mig og synes, at jeg gjorde det godt for Brøndby og derfor respekterer mig.”

 Du prøvede i Brøndby IF at snuse til international succes under Michael Laudrup, bl.a. med den samlede UEFA Cup-sejr over Schalke 04. Alle ved, at AaB havde nogle store oplevelser i europæisk sammenhæng for nyligt, men hvordan vil du sammenligne stemningen i hhv. Brøndby og Aalborg ved internationale kampe?

 “Det er klart, at sammenligner vi med Aalborg Stadion, så var kulissen bedre på Brøndby Stadion, idet der var to en halv gange flere på lægterne, og scenarierne mod Schalke, hvor jeg tog nogle straffespark og blev helten, var kæmpe stort. Men det kan ikke måle sig med Old Trafford og specielt Celtics stadion: Jeg har aldrig og kommer næppe til at opleve sådan en kulisse igen. På et tidspunkt tænkte jeg, at hvis de fortsætter med at larme så meget, så braser stadion sammen!”

 

Husk at kigge forbi Brøndby Supports klubhus Hytten på torsdag

Se Karim Zazas redninger mod Schalke 04

Skrevet af

Spred ordet