Landets mest populære udehold

Brøndby IF er landets mest populære udehold! Denne konklusion står at læse i Brøndby IF’s Årsrapport 2008. Afsnittet om tilskuertal er således herlig læsning for supportere af klubben, hvis stigning i gennemsnittet af hjemmetilskuere til turneringskampe udgør hele 14,1 procent fra 2007 til 2008.

I rapporten hedder det bl.a.:
“Udover et meget stort og trofast hjemmepublikum har Brøndby If i 2008 været det hold i Danmark, der har samlet flest tilskuere på udebane. Dette skyldes bl.a., at brøndby IF er en attraktiv modstander, der er interessant for hjemmeholdets fans, men også at klubben nyder godt af landsdækkende opbakning. Klubbens fans fra hovedstadsområdet er meget trofaste, når det handler om at følge holdet på udebane.”

BS kan så tilføje, at vi også værdsætter de mange fynske og jyske fans, der støder til, når vi er ude og feste på de kanter.

Tal og fakta

Brøndby IF’s kampe i 2008 blev samlet overværet af over en halv million tilskuere.

De enkelte tal kan ses på side 16 i Årsrapporten på brondby.com

Skrevet af

Spred ordet