Velkommen til Brøndby Supports nye hjemmeside

Vi ønsker med denne hjemmeside at øge foreningens evne til at kunne kommunikere vores budskaber, blande os i relevante debatter, annoncere vores arrangementer, servicere vores medlemmer og give dem flere muligheder for at komme til orde overfor hinanden og overfor bestyrelsen.

Vi håber således at mange vil benytte sig af muligheden for blogge og kommentere på blogs og nyheder, og for at deltage på det nye tiltag Medlems SSO. Dette forum vil være forbeholdt medlemmer, der skriver under egne navne og om emner der vedrører os alle som fodboldfans og om emner det kan være interessant i forhold til udviklingen af fanklubben. Det klassiske SSO forbliver som det er i dag, og kommer til at rumme stort set det samme som i dag.

Som medlem får man også adgang til Brøndby Supports galleri, hvor vi med tiden ønsker at kunne præsentere Internettets største og bedste samling af Brøndbybilleder. I første omgang må vi dog nøjes med at have de bedste billeder, så vil tiden arbejde for os med henblik på at opfylde målet om også at have den største samling.

Gule medlemmer kan fremover læse Mighty Colors online og med tiden håber vi også at kunne præsentere ældre MCs og hvis alt flasker sig skal vi ikke forsværge at det en dag bliver muligt at læse MCs forløber, Supporteren også. 

Hvad angår vores muligheder for at kommunikere vores budskaber er de blevet væsentligt forbedret med en bedre nyhedsstruktur, et nyhedsbrev, blogs og Medlems SSO og bag det hele ligger et nyt udvalg, Medieudvalget, der i løbet af foråret vil få det hele til at spille optimalt sammen.

OBS!!

Vi skal gøre opmærksom på, at det i første omgang er begrænset hvor mange features der er tilgængelige for brugerne. Vi afventer levering af tekniske elementer fra et eksternt firma hvorfor vi endnu ikke er i stand til at lukke op for de mange features der beskrives herunder. Vi forventer at disse features vil være klar til brug inden udgangen af marts og forhåbentlig væsentligt før.

At vi vælger at lancere en basis version af siden nu, bunder i et ønske om at kunne aflevere en funktionel hjemmeside til den bestyrelse der bliver valgt på aftenens generalforsamling, således at den nye bestyrelse ikke straks skal bekymre sig om dette projekt. De kan nu med sindsro konstatere at hjemmesiden er godt på vej til at opfylde alle løfter og kan i stedet straks fokusere deres arbejde på andre områder.

Har du kommentarer til hjemmesiden, forslag til rettelser, oplysninger om døde links eller andet vedrørende sidens funktionalitet og indhold, er du mere end velkommen til at skrive til denne adresse.

Skrevet af

Spred ordet